Voeding

Lekker blijven eten bij Professional Personal Training in Bussum

Professional Personal Training in Bussum geeft je niet alleen professionele beweegadviezen. Ook helpen wij je met je voeding. We kijken ook naar je voedingspatroon en wat we daaraan kunnen optimaliseren. Over het algemeen werken we niet met crashdiëten of diëten waarin je alleen nog maar smoothies mag drinken. Nee, het draait om veranderingen in je dagelijkse eten die ook makkelijk vast te houden zijn, die niet aanvoelen alsof je het moet ‘volhouden’. Die rigoureuze diëten houd je namelijk vaak ook niet vol. We gaan voor effectieve voeding en continuïteit. Zodat je voor je gevoel eigenlijk gewoon kunt eten.

Voeding bijhouden in een dagboek

Voordat we beginnen met het opstellen van een voedingsplan, is het belangrijk dat je zelf inzicht krijgt in wat je dagelijks binnenkrijgt. Daarom houd je een voedingsdagboek bij, om erachter te komen wat je nu eigenlijk eet. Eet je te veel op een dag? Te weinig? Eet je misschien te eenzijdig? Dat wordt inzichtelijk door het bijhouden. Daarna gaan we kijken hoe dit voedingspatroon het beste aangepast kan worden. Hoewel we jou ook vragen om hiervoor input te leveren, helpen we jou er natuurlijk bij, bij Professional Personal Training in Bussum.

Contact

Hulp bij op je voeding letten?

Professional Personal Training in Bussum helpt je erbij! Neem nu contact op voor een vrijblijvend intakegesprek bij jouw nieuwe personal trainer in Bussum.

Professional Personal Training

Personal Training Bussum

Tim de Boerdere
06 – 51840527
KvK-nummer: 39093154
info@professional-pt.nl

Op afspraak geopend