Personal Training

Behaal je doelen bij Professional Personal Training in Bussum

Personal training helpt jou verder te komen en je fitheidsdoelen te bereiken. Heb je vaak het idee dat je niet helemaal weet wat je doet in de sportschool? Ben je lid van een gym, maar ga je eigenlijk nooit en heb je een stok achter de deur nodig? Of wil je misschien jezelf naar een hoger niveau tillen? Het zijn allemaal redenen om PTT in Bussum in te schakelen! Met afwisselende trainingen, ook via het online fitnessplatform Virtuagym, helpen we jou om haalbare doelen te bereiken. Tegelijkertijd werken we ook aan het verleggen van je grenzen, op een veilige en plezierige manier. Humor is namelijk heel belangrijk tijdens de trainingen bij Professional Personal Training in Bussum.

Gratis vrijblijvend intakegesprek

Personal training begint bij een gratis vrijblijvend intakegesprek. Hierin bekijken we welke doelen je wilt bereiken en in welk tijdsbestek deze haalbaar zijn. Daarbij bespreken we je verwachtingen, eventuele beperkingen en wat voor sportieve achtergrond je hebt. Als je komt trainen bij PTT in Bussum, dan doen we ook nog een proeftraining. Tijdens de training komen we erachter hoe het staat met je conditie, gewicht, bloeddruk en vetpercentage. Ook wordt er een analyse gemaakt van je bewegingsgedrag. Op basis van deze gegevens krijg je een op maat gemaakt trainingsplan, waarna je echt aan je #fitlife kunt werken bij PTT in Bussum!

Contact

Bereik je doel bij Professional Personal Trainer in Bussum

Professional Personal Trainer in Bussum zorgt ervoor dat jij je doel bereikt! Of je nou wilt afslanken, een betere conditie wilt krijgen of breder wil worden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend intakegesprek bij Professional Personal Trainer in Bussum.

Professional Personal Training

Personal Training Bussum

Tim de Boerdere
06 – 51840527
KvK-nummer: 39093154
info@professional-pt.nl

Op afspraak geopend