Personal trainer Naarden

Trainen waar je wilt bij personal training Naarden

Met personal training in Naarden kun je sporten op een plek die jou uitkomt! Thuis, in de trainingsstudio, of lekker buiten: het kan overal bij Professional Personal Training. De op maat gemaakte trainingen zijn divers en verrassend, waardoor je iedere keer weer met plezier aan de slag gaat met je zelfgekozen fitnessdoelen. Die doelen zijn vastgesteld naar aanleiding van het vrijblijvende intakegesprek. Op basis hiervan – en de fitheidstest in de eerste training – wordt een trainings- en voedingsschema opgesteld dat aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Samen met de tools die je krijgt van personal trainer Tim de Boerdere, werk je zo hard om je doel te bereiken bij Professional Personal Training.

Personal trainer & specialist in bewegen

Professional Personal Training is een specialist in bewegen. Dat komt doordat eigenaar Tim naast ervaren personal trainer, ook een fysiotherapeut is. Om die reden kun je ook komen trainen bij de personal trainer in Naarden als je fysiek mogelijk –tijdelijk of niet- beperkt bent. We kijken altijd naar je belastbaarheid, maar zorgen er desondanks voor dat je grenzen kunt verleggen om je fitheidsdoel te behalen. Dan kan het gaan om afvallen, maar ook om sterker worden, steviger of een verbeterde conditie. Wij werken met jou graag aan gevarieerde doelen bij Professional Personal Training.

10 redenen om te kiezen voor Professional Personal Training:

N

Verleg je grenzen

N

Personal trainer met ervaring

N

Gevarieerde trainingen

N

Humoristische trainer

N

Fysiotherapeut

N

Uitgebreide intake

N

Stok achter de deur

N

Voedingsschema’s

N

Virtuagym

N

Training op maat

Contact

Sporten met een personal trainer 

Professional Personal Training is jouw personal trainer in Naarden. Behaal je sportieve doelen en word een (nog) betere versie van jezelf. Vraag nu een vrijblijvend intakegesprek aan bij Professional Personal Training in Naarden!

Professional Personal Training

Personal Training Bussum

Tim de Boerdere
06 – 51840527
KvK-nummer: 39093154
info@professional-pt.nl

Op afspraak geopend