Personal trainer Laren

Stok achter de deur met personal trainer Laren

Dankzij Professional Personal Training in Laren hoef je nooit meer zelf te ploeteren in de sportschool. Schakel ervaren personal trainer Tim de Boerdere in en je hebt altijd een stok achter de deur, die je helpt bij het behalen van je eigen fitheidsdoelen. Omdat Tim naast personal trainer ook fysiotherapeut is, kun je hem met recht een specialist in beweging noemen. Om die reden kun je terecht bij hem als je geen fysieke beperking hebt, maar ook als je wel bewegingsproblemen hebt. De gevarieerde trainingen worden altijd met een dosis humor gegeven, zodat je altijd met plezier sport. Bovendien krijg je de les op een locatie die jou goed uitkomt: in de gym, in de buitenlucht of zelfs thuis. Goed geregeld bij Professional Personal Training in Laren!

Op maat gemaakt bewegingsprogramma met een personal trainer

Professional Personal Training in Laren begint altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Om te merken of er een goede match is tussen jou en de trainer, maar vooral om jou wat beter te leren kennen. Welk doel heb je en hoe snel wil je dat behalen? Ben je sportief? Geblesseerd? Waar wil je naartoe? Als dat is vastgesteld, komt er een eerste les met een test om te kijken waar je staat. Ook houd je in deze periode je voeding goed in de gaten. Vervolgens krijg je een op maat gemaakt voedings- en bewegingsprogramma, waar je mee aan de slag gaat om jouw fitheidsdoel te bereiken. Ook bieden we zelfs het online trainingsprogramma Virtuagym aan. Zodat je altijd aan jezelf blijft werken, mede dankzij Professional Personal Training Laren.

Waarom kiezen voor Professional Personal Training?

N

Ervaren personal trainer

N

Veelzijdige trainingen

N

Fysiotherapeut

N

Voedingsschema’s

N

Vrijblijvende intake

N

Stok achter de deur

N

Verleg je grenzen

N

Trainen waar jij wil

N

Training met humor

N

Beweegschema’s op maat gemaakt

Contact

Goede personal trainer in Laren

Personal training in Laren volg je uiteraard bij Professional Personal Trainer. Met een realistische kijk, werken we samen naar jouw fitheidsdoel toe. Meer weten? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij Professional Personal Trainer in Laren.

Professional Personal Training

Personal Training Bussum

Tim de Boerdere
06 – 51840527
KvK-nummer: 39093154
info@professional-pt.nl

Op afspraak geopend