Over

PPT in Bussum is bewegingsspecialist

Personal training in Bussum die compleet op jou is afgestemd, krijg je van Tim de Boerdere van Professional Personal Training. Als personal trainer en fysiotherapeut is Tim een echte specialist in bewegen. Na de CIOS te hebben gedaan en onder meer instructeur en manager te zijn geweest bij een fitnessschool, besloot hij door te leren en fysiotherapeut te worden. Die twee beroepen combineert hij nu als personal trainer. Om die reden heeft hij ervaring met het trainen van mensen zonder en mét beperkingen in hun bewegingsapparaat.

Personal trainer als stok achter de deur

Na het gratis vrijblijvende intakegesprek, ga je in de eerste proefles aan de gang om te kijken wat reële doelen zijn en wat voor training bij jou past. Zo krijg je een op maat gemaakt en doelgericht bewegings- en voedingsplan. Vanaf dat moment gaat de personal training echt van start. En in plaats van dat je alleen maar wat staat te fröbelen in de sportschool, of zelfs alleen maar sponsor bent omdat je nooit gaat, is er nu een stok achter de deur: Tim. Met humor word je getraind naar het doel dat jij wil bereiken. Immers, als je plezier hebt in de trainingen, houd je het ook langer vol. Maar zo nu en dan gaat de spreekwoordelijke zweep er wel over, om je grenzen te verleggen. Uiteraard alleen als je lichaam dat toelaat. Want daarop letten we altijd bij Professional Personal Training in Bussum.

Daarom kies je Professional Personal Training:

N

Vrijblijvend intakegesprek

N

Ervaren trainer

N

Geen diëten, wel bewust eten

N

Reële doelen

N

Stok achter de deur

N

Humor

N

Grenzen verleggen

N

Maatwerk

N

Ervaren fysiotherapeut

N

Afwisselende trainingen

Contact

Word ook fit met Professional Personal Trainer in Bussum

Fitter, slanker of juist breder worden: Professional Personal Trainer in Bussum zorgt ervoor dat jij je doel bereikt! Neem nu contact op voor een vrijblijvend intakegesprek bij Professional Personal Trainer in Bussum.

Professional Personal Training

Personal Training Bussum

Tim de Boerdere
06 – 51840527
KvK-nummer: 39093154
info@professional-pt.nl

Op afspraak geopend